Wandtegels

Bent u op zoek naar wandtegels? Bij Tegel-Allure in Breda kunt u voor alle soorten & maten wandtegels perfect slagen. Bekijk hieronder diverse wandtegels voor de badkamer, keuken en woonkamer.

Badkamer

Badkamertegels bepalen niet alleen de uitstraling, maar zeker de sfeer in de badkamer. Met zorg uitgekozen tegels in de badkamer zorgen ervoor dat het sanitair, de badmeubels, kranen en accessoires goed tot hun recht komen.

Badkamertegels variëren enorm in uitvoering, kleur en maat. Naast de traditionele badkamertegels met afgeronde zijkanten, zien we steeds meer tegels in een strak gezaagde uitvoering. Deze tegels worden pas na het bakproces gezaagd en kunnen met een minimale voeg geplaatst worden. Ook in de tegelformaten is de keuze steeds groter geworden. Een tegel van 30 x 60cm is eigenlijk al een standaard afmeting geworden en de maat 30 x 90cm is geen uitzondering meer.

Trends in badkamertegels:

  • Vloertegels doortrekken op (een deel van) de wanden
  • Douchevloer van "kiezel-mozaïek" in de kleur van de wand- en vloertegels
  • Tegelvloeren in een "houtstructuur" die ook kunnen doorlopen op de wanden.

 

 

Keuken

In de keuken wordt slechts voor een klein wandoppervlak gebruik gemaakt van tegels. Ze dienen voornamelijk als bescherming van de waden achter het aanrechtblad en de kookplaat.

Keuken-vloertegels

Op de keukenvloer horen natuurlijk ook tegels ook al heeft u in de woonkamer een houten vloer of vloerbedekking. De vloer in de keuken wordt het intensiefst belopen en op de keukenvloer wordt gemorst met eten, vloeistoffen en vetten. Een tegelvloer in de keuken is niet alleen decoratief maar ook praktisch en hygiënisch.

Wandtegel advies

Als u tegels voor in de keuken komt uitzoeken, neem dan staaltjes mee van de kastjes en keukenblad. Maak direct een afspraak en wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste tegels.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak