Douche

Wij kunnen u alle soorten en maten douches leveren. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze sanitair adviseurs.

Inloopdouche

De inloopdouche is al jaren een toonaangevend item in de badkamer. Het geeft niet alleen een ruimtelijk effect maar het is ook gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Er zijn vele uitvoeringen inloopdouches te verkrijgen. Je kunt een inloopdouche afscheiden met een glazen wand die in elke gewenste maat te maken is. Ook een afscheiding met een betegelde muur is in elke maat te maken. Onze adviseurs kennen de inloopmaten en zorgen voor een goede doorloop in uw badkamer. Ook zullen zij de douchedrain als afvoer adviseren omdat de daarvan de inbouwdiepte slechts 7 cm is.

Douchemengkranen

De meest voorkomende douchekranen zijn thermostatisch. Daarbij is de regendouche met vaste stang en omstel naar handdouche zeer populair. Ook de regendouche met ingebouwde thermostaatkraan en handdouche komen steeds vaker voor in de badkamer.

Douchecabine

De bekende douchecabine wordt nog toegepast als me de douche geheel wil afsluiten. Leverbaar in diverse maten en van klassiek tot modern.
Onze adviseurs vertellen u er alles over.

Douchedeur

De douchedeur is gemakkelijk toe te passen bij een douche met 3 betegelde wanden of een gemetselde vijfhoekscabine. Deuren met 8mm veiligheidsglas en slechts 2 ophangpunten zijn een sierraad voor elke badkamer.

 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak