CreaLook badkamer

De CreaLook is één van onze nieuwste badkamers! Een mix van betonlook tegels, hoogglans witte wandtegels en speelse mozaïektegels die op diverse plekken voor een fris accent zorgen bepalen voor het grootste gedeelte de uitstraling van deze badkamer. Het sanitair in deze badkamer is modern te noemen, neem bijvoorbeeld de kraan met ronde vormen of de designradiator.

Deze badkamer bekijken?

Bekijk deze badkamer in de badkamer showroom in Breda. Onze badkamer adviseurs staan voor u klaar om uw badkamer samen te stellen en als u wenst in 3D te ontwerpen.

CreaLook badkamer

 

A-merk sanitair

Deze kwalitatieve badkamer bestaat uit A-merk sanitair en is verkrijgbaar voor een scherpe actie prijs. 
Het witte, strakke meubel van Thebalux tegen de hoogglans witte wand is fris en creëert een subtiel geheel met de douche door het glasmozaïek dat ook  in een nis boven het toilet een mooi accent geeft. In de douche en bij het badkamermeubel treft u kranen van het merk Grohe aan. De radiator is van Instamat en in de toiletopstelling treft u een Geberit bedieningsplaat aan met een toilet van Villeroy & Boch. 

Betonlook tegels

De vloertegel heeft een betonachtige look en aan de wand is gekozen voor een frisse hoogglans witte wandtegel van van 30x60 en een mozaiek met wit/zilver/groenige accenten. Het speelse van de mozaiek komt in de douche, achter het meubel en boven het toilet terug. 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak