Tegel-Allure

Spinveld 19/a
4815 HR Breda
076 - 514 1217
info@tegel-allure.nl

Badkamer showroom Breda

Als u denkt aan een nieuwe tegelvloer, keukenvloer of het veranderen van uw badkamer of toilet dan is onze showroom dé aangewezen plaats waar u op uw gemak kunt rondkijken en ideeën kunt opdoen. De opstellingen van badkamers en toiletten worden regelmatig aangepast aan de laatste sanitair- en tegeltrends.

 

Totaalpakket

Tegel-Allure is gespecialiseerd in badkamers, tegelvloeren en vloerverwarming. Daarnaast bieden wij u een totaalpakket aan van ontwerp tot montage.

  • vakkundig advies
  • badkamer ontwerp
  • uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
  • leggen van uw tegelvloer
  • installeren van vloerverwarming
  • installatie van complete badkamers en toiletten

Tegel-Allure staat voor service en kwaliteit. Dat begint al bij het binnenkomen van onze showroom aan het Spinveld. Voor elk budget leveren wij een vloer voor uw woonkamer of badkamer. Tegel-Allure biedt u de mogelijkheid om bij ons aangekochte tegelvloer, vloerverwarming, badkamer en toilet vakkundig te laten installeren. Ons team van ervaren tegelzetters staan garant voor vakkundig, kwalitatief hoogstaand werk. Kom vrijblijvend langs en laat u inspireren in onze mooie, vernieuwde showroom met uitgebreide collecties wand- en vloertegels en diverse badkameropstellingen. 

 

Tegels

In onze showroom vindt u de mooiste tegelvloeren en wandtegels. Uit de vele aanbieders van keramische tegels selecteren wij voor u de beste, mooiste, duurzaamste series. Ook ons aanbod in natuursteen, zoals granietsoorten, verschillende leistenen en diverse marmersoorten selecteren wij bij gerenommeerde bedrijven en steengroeves.

Badkamers

Ook voor een nieuwe badkamer of renovatie van uw huidige badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens rondkijken in onze showroom, neem een schets, tekeningen of de maten mee en samen stellen we uw nieuwe badkamer samen. We begeleiden en helpen u met het ontwerp, de installatie en de oplevering.

 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak